Accommodaties bij Morvan Rustique

Morvan Rustique beschikt over 6 sfeervolle vakantiehuizen en vier luxe lodgetenten op een terrein van 5 hectare met mooi uitzicht. Onze doelgroepen zijn voornamelijk ruiters, wandelaars, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kindjes.


- Asterix

Een romantische 2 (tot 3) persoons accommodatie gesitueerd op de begane grond van ons woonhuis met veel authentieke elementen en met CV.

Bekijk Gîte Asterix


- La Verne

Een 6 tot 8 persoons vakantiehuis. Het grootste huis van Morvan Rustique is ruim en stijlvol ingericht, voorzien van CV, met een geweldig uitzicht en mooi terras en uit te breiden tot 8 personen middels gîte Asterix

Bekijk Gîte la Verne


- Le Menhir

Een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger een boeren woning was en nu plaats biedt aan twee stijlvolle vakantiehuizen en met CV.

Bekijk Gîte le Menhir


- Les Eduens

Een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger een boeren woning was en nu plaats biedt aan twee stijlvolle vakantiehuizen en met CV.

Bekijk Gîte les Eduens


- Obelix

Een 6 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger de koeienstal was en nu omgetoverd tot een groot, sfeervol en luxe vakantiehuis en met CV.

Bekijk Gîte Obelix


- Tarin

Een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in het in 2013 nieuw gebouwde houten huis met prachtig uitzicht over het dal en de bergen rond Saint Prix.

Bekijk Gîte Tarin


- Darion

Een 6 persoons vakantiehuis gesitueerd in het in 2013 nieuw gebouwde houten huis met veel ruimte en luxe en een overdekt inpandig terras met prachtig uitzicht over het dal en de bergen rond Saint Prix.

Bekijk Gîte Darion


- Luxe lodge tenten

Vier 4 à 5 persoons lodge tenten met 2 slaapcompartimenten, steigerhouten keuken met stromend water en enorm terras met mooi uitzicht.

Bekijk de luxe lodge tenten


Al onze vakantiehuizen zijn 3 sterren ***
gekeurd en toegekend door "Etoiles de France".

Routebeschrijving